Estàs a punt?

Estàs a punt d’iniciar la descoberta en DH i ODS. Cóm? Un cop entris has d’escollir per quin continent iniciar la teva descoberta. Els continents estan dividits per esferes o, el que és el mateix, per la unió d’aquells ODS que treballen en la millora d’un aspecte concret de la nostra societat. Quines són aquestes esferes?

Esfera persones
En color blau, agrupa l’ODS 1-Fi de la pobresa, l’ODS 2-Fam zero; l’ODS 3-Salut i benestar; l’ODS 4-Educació de Qualitat i l’ODS 5-Equitat de gènere.

Esfera planeta
En color verd, agrupa l’ODS 6-Aigua neta i sanejament, l’ODS 12-Consum i producció responsables, l’ODS 13-Acció pel Clima, l’ODS 14-Vida submarina i l’ODS 15-Vida d’ecosistemes terrestres.

Esfera prosperitat
En color taronja, agrupa l’ODS 7-Energia neta i assequible, l’ODS 8-Treball digne i creixement econòmic, l’ODS 9-Indústria, innovació i infraestructures, l’ODS 10-Reducció de les desigualtats i l’ODS 11-Ciutats i comunitats sostenibles.

Esfera pau
En color lila, agrupa l’ODS 16-Pau, justícia i institucions sòlides.

Esfera aliances
En color blau fosc, agrupa l’ODS 17-Aliança pels objectius.


Un cop hagis decidit l’esfera per la que vols iniciar el joc, has de respondre les 4 preguntes que la integren. Si les vas encertant, continues; si pel contrari no, passa el torn a l’altre avatar participant. Si aconsegueixes les 4 preguntes de l’esfera, deixes pas al torn de l’altre participant. A l’haver 5 esferes, el joc es compon de 20 preguntes en la seva totalitat. Recorda que cada pregunta va acompanyada de la seva reflexió. Aquesta et pot ser molt útil per treballar els Objectius i fer-te tota una especialista!

Si ets la primera persona/grup a encertar totes les preguntes, has superat el joc i estàs preparada per sortir al carrer a defensar els DH i DHD. Ànims que tu pots!!